Uw boot verkopen?

Wanneer u in oriënterende fase bent om uw boot te verkopen komt u voor een divers aantal keuzes en beslissingen te staan. Maar voor de verkoop van uw boot bent u bij Jachtbemiddeling van der Veen aan het juiste adres!

Vooraf aan het in verkoop nemen van uw boot bepalen we met u een reële vraagprijs op basis van de boot, staat van onderhoud, marktwaarde en onze verkoopervaring. Vervolgens bepalen wij in overleg met u de verkoopmogelijkheden.

Als u het besluit heeft genomen om uw boot bij Jachtbemiddeling van der Veen in verkoop te geven bieden wij uw boot aan, vanuit onze verkoophaven, voor een minimale periode van 6 maanden op ‘no cure, no pay’ basis. En de eerste 3 maanden een gratis ligplaats in onze buitenverkoophaven.

Wij verzorgen voor u de gehele verkoopbrochure, inclusief een foto reportage, promotie en mogelijkheid tot drone-film opname om uw boot nog beter onder de aandacht te brengen.

Vanuit onze verkoophaven, centraal gelegen in Friesland, bieden wij uw boot aan bij een breed publiek. Zowel nationaal als internationaal oriënterende (potentiële) kopers weten ons te vinden.

Via internet en diverse gedrukte watersportmagazines adverteren wij met uw boot, maar ook op de belangrijkste nationale en internationale watersportbeurzen zijn wij te vinden.

Wanneer de koper van uw boot zijn eigen boot nog te verkopen/inruilen heeft kijken wij met u naar eventuele mogelijkheden. Wanneer u de inruil zelf niet ziet zitten kijken we als Jachtbemiddeling van der Veen naar welke mogelijkheden er nog meer zijn. Zo proberen we altijd tot een succesvolle verkoop van uw boot te komen!

Kortom: wij verzorgen de verkoop van uw boot van A tot Z.

 

Twijfel daarom niet langer en ga met Jachtbemiddeling van der Veen in zee, wij varen de juiste koers!

Met de verkoop van uw schip zullen wij u een bemiddelingscourtage berekenen die afhankelijk is van de verkoopprijs. Voor de bemiddeling van uw schip geldt: NO CURE NO PAY!

Jachtbemiddeling van der Veen is al jaren een begrip in de aan- en verkoop van motorjachten. Ons professionele verkoopteam zorgt voor een degelijke en klantvriendelijke afwikkeling van alle transacties. Dit alles in een gemoedelijke en ongedwongen sfeer.

 

Door gebruik te maken van tientallen websites, magazines in binnen- en buitenland worden de jachten uitgebreid gepresenteerd. Daarnaast zijn wij aanwezig op diverse nationale en internationale watersportbeurzen om onze bemiddelingsjachten aan te prijzen.

 

Sterk punt van Jachtbemiddeling van der Veen is onze verkoophaven Terherne. Hier liggen altijd tussen de 100 en 140 schepen in bemiddeling. Voor kopers interessant omdat er zoveel schepen te zien en te vergelijken zijn.

 

Ons verkoopteam staat klaar om u te begeleiden bij zowel de aankoop als verkoop van uw schip.

 

  • Bepalen van een reële vraagprijs op basis van de boot, staat van onderhoud en marktwaarde.
  • Overleg van de verkoopmogelijkheden.
  • Ligplaats in verkoophaven, minimale periode van 6 maanden op ‘no cure, no pay’ basis, eerste 3 maanden gratis.
  • Verkoopbrochure, inclusief foto reportage, promotie en mogelijkheid tot drone-film.
  • Promotie via internet en gedrukte watersportmagazines, op nationale en internationale watersportbeurzen.
  • Inruil naar afspraak mogelijk. Kortom: wij verzorgen de verkoop van uw boot van A tot Z.

Vul hier uw gegevens in

Indien u een goed onderhouden werf gebouwde motorkruiser, kotter, vlet of trawler heeft en u wilt dit schip verkopen in onze verkoophaven in Terherne, dan kunt u het onderstaande formulier invullen. Om een goed beeld van uw boot te krijgen, zouden wij u vriendelijk willen vragen een foto van het schip mee te sturen. Naar aanleiding van uw informatie zullen wij contact met u opnemen en zullen wij u de verkoopvoorwaarden toesturen.