Nieuwsbrief jaar 2018

Nieuwsbrief jaar 2018

Nieuwsbrief 2018

 

Met een positief gevoel kijken wij achterom naar het afgelopen jaar ( 2018)

In januari waren wij te vinden op Boot Düsseldorf met een stand van Centerpoint Charters ter promotie van de verhuur van meer dan 38 motorboten om de gasten een onvergetelijke vakantie op het water te bezorgen.

Wij mogen dan ook trots zijn op de vele boekingen die wij mochten ontvangen voor het seizoen waarbij we volop konden profiteren van het mooie weer dat van mei tot en met oktober aanhield.

In februari waren wij, Jachtbemiddeling van der Veen, vertegenwoordigd op Boot Holland alwaar we groots uitpakten en 10 tip top uitziende occasions die in bemiddeling zijn, tentoon stelden aan de verkoopsteiger

We mochten ons verheugen op  grote bezoekersaantallen en hebben veel gesprekken gevoerd uiteindelijk zijn in de nasleep van deze beurs bijna alle boten verkocht.

In september was er in Gorinchem een Beurs Boot en Camper en ook daar was Jachtbemiddeling van der Veen te vinden, wat resulteerde in het bemiddeling nemen van een aantal boten.

In November was Boat & Fun Berlin en waren zowel onze Jachtbemiddeling als Centerpoint Charters daar te vinden. De naamsbekendheid dringt zo nog meer bij de verdere oosterburen door.

Ook hier zijn we in verkoopgesprek met een klant die zich daar aandiende.

Het jaar 2018 was een dynamisch jaar gekenmerkt door de vele verkopen die al direct in het nieuwe jaar van start gingen en we op in december een record aantal boten verkocht hebben.

Zoals u leest is bootverkoop niet seizoensgebonden maar gaat het hele jaar door!!

Door deze vele verkoopsuccessen loopt ons aanbod wat terug. Wij zijn daarom op zoek naar (jonge, werf gebouwde) boten voor de bemiddeling!

In februari 2019  zijn wij weer te vinden op Boot Holland alwaar wij met zo’n 8 a 9 boten u graag verwelkomen.

Wij wensen u fijne kerstdagen en jaarwisseling toe en begroeten u graag in het nieuwe jaar weer in het centrum van de Friese watersport te Terherne.

Tijdens de feestdagen zijn wij gesloten van Maandag 24 december tot en met dinsdag 2 januari.

 

 

 

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.