Nieuw bij Jachtbemiddeling van der Veen: dronefilms

Nieuw bij Jachtbemiddeling van der Veen: dronefilms

Met de komst van de nieuwe eigenaar Evert Jansen waait er een frisse wind door Jachtbemiddeling van der Veen. Er is afgelopen maanden goed verkocht waardoor er bij de jachtmakelaardij in Terherne ruimte is vrijgekomen voor jonge werf gebouwde schepen.

Aanbieders van de schepen kunnen direct gebruik maken van een nieuwe wijze van jachtpromotie; sinds kort is het bij Jachtbemiddeling van der Veen mogelijk om middels een drone een film van het te koop aangeboden jacht te maken. Jansen licht toe: “Voor potentiële koper is zo’n film een ideaal middel om een goede indruk te krijgen van de boot. Voor de bootaanbieder is het uiteraard een nieuwe en mooie manier om het jacht extra onder de aandacht te brengen en exclusief te promoten. Uiteraard profiteren deze bootaanbieders ook direct van de andere voordelen die wij als jachtmakelaardij beiden zoals de mooie verkoophaven centraal in Friesland, het vakkundige en professionele verkoopteam en de voordelige provisie. Voor de eerste drie maanden in de buitenhaven berekenen wij geen liggeld.”

Als voorbeeld zijn er opnames gemaakt van de Zijlmans 1300 AK en WJH Vlet 1080 OK

Neem voor meer informatie en prijzen contact met ons op.

Vanaf 14 oktober verloten wij, onder de eerste 10 schepen welke nieuw bij ons in bemiddeling komen, 2x een drone-opname van het schip.

Geen reactie's

Geef een reactie