Jachtbemiddeling van der Veen viert 10-jarig jubileum

Jachtbemiddeling van der Veen viert 10-jarig jubileum

Jachtbemiddeling van der Veen viert 10-jarig jubileum
Jachtbemiddeling van der Veen in Terherne bestaat dit voorjaar tien jaar in de huidige vorm. Het afgelopen decennium is de bemiddelaar in motorjachten uitgegroeid tot één van de grootste spelers in de markt. Met een uitgebreide selectie in jong gebruikte motorjachten is Van der Veen een begrip geworden in de jachtmakelaardij. Van der Veen is begonnen in Stroobos waar het bedrijf al snel groter werd. Het bedrijf verhuisde naar Haskerdijken en beschikte over meerdere verkoophavens in Hattem en Berlijn. Inmiddels is Van der Veen alweer dertien jaar in Terherne te vinden, waarvan tien jaar in de huidige vorm. In 2006 breidde de jachtmakelaardij namelijk fors uit met een nieuw pand en een nieuwe haven. Naast een breed pakket aan diensten beschikt Jachtbemiddeling van der Veen onder andere over een eigen geoutilleerde werkplaats en een 30 tons kraan. Het jubileum werd gevierd tijdens de jaarlijkse Pinkstershow.

 

 

 

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.