Februari nieuwsbrief

Februari nieuwsbrief

Het is eind februari maar het is in Terherne, en de rest van het land, al volop voorjaar!

Het is genieten van de voorjaarszon en – temperaturen en mede daardoor is het bij ons razend druk.

Boot Holland was voor Jachtbemiddeling van der Veen zeer succesvol : er zijn vele bezichtigingen geweest op de door ons tentoongestelde boten en de eerste boot is mede daardoor verkocht.

Onze stand werd goed gevonden en bezocht, er werd veel geïnformeerd naar onze bemiddelingsvoorwaarden. Onze verkoopzuil was een goede publiekstrekker.

De verkoop loopt weer boven verwachting en we zijn dan ook naarstig op zoek naar jong gebruikte motorjachten ter bemiddeling.

In februari hebben  onze relaties per mail ( voor zover bij ons het email adres bekend is) een nieuwsbrief ontvangen.

Hieronder ook voor u als lezer deze brief:

 

Beste watersportliefhebbers,

De zon schijnt en het lijkt wel lente in februari. Boot Holland wordt vaak gezien als start van het nieuwe seizoen en wat de natuur betreft klopt dat wel. Voor Jachtbemiddeling van der Veen klopt dit ook! Op Boot Holland stonden wij met 8 jong-gebruikte boten, één nieuwe sloep en de door ons gebouwde nieuwe TREFFER 1425 AK. De reacties op en vooral ook na deze beurs waren enorm. Ook bij ons aan het Syl 12 in Terherne schijnt de zon.

 

In het verleden, soms jaren terug, heeft u ons een keer (of vaker) bezocht. U wilde een boot kopen, of een boot juist verkopen, wilde deze laten repareren, of u had/heeft een vaste ligplaats? Alles is mogelijk. Wij schrijven deze brief omdat we benieuwd zijn hoe het u vergaat, of u tevreden bent met uw boot? Mogelijk zoekt u op dit moment wat nieuws?

 

Dit is ook de reden dat wij contact met u opnemen om ons bedrijf, wellicht ten overvloede, opnieuw bij u onder de aandacht te brengen.

Wij doen waar wij goed in zijn, wij verkopen boten!

Momenteel gaan de verkopen zo goed dat wij naarstig op zoek zijn naar bemiddelingsschepen.

Aan u dan ook de vraag: kent u mensen in uw omgeving die overwegen hun boot te verkopen en onze prachtige verkoophaven nog niet kennen met de bijbehorende mogelijkheden, zou u ze dan op ons bedrijf willen attenderen?

De laatste jaren heeft Jachtbemiddeling van der Veen een aantal ontwikkelingen ondergaan. Hierdoor kunnen wij u nog beter kunnen bedienen. We hebben nu een allround watersport bedrijf met werf, waar we het onderstaande complete pakket aanbieden:

Verkoop van boten zowel gebruikt als nieuw      

Bemiddeling van boten

Nieuwbouw

Refit, onderhoud en reparatie aan boten

onderwaterschipbehandelingen

Schilderwerk

Schadeherstel

Jachtverhuur

Transport

 

Complete jachthaven op de mooiste plek van Friesland!

Mocht u uw plek van afvaart eens willen wijzigen om het prachtige Friese merengebied te verkennen dan wijzen wij u graag op de mogelijkheid in Terherne te starten, wij beschikken over nog een aantal ruime ligplaatsen. ( voorzien van stroom, water, wifi en goede sanitaire voorzieningen.)

 

Het zou geweldig zijn dat deze prachtige februari dagen de voorbode zijn voor een zonnig voorjaar!!

Geen reactie's

Sorry, het is niet mogelijk om te reageren.